Ειρήνη Καραγιώργη-ICON(A) μιας Πρωταγωνίστριας!

My name is mom. Δεν μας εντυπωσίασε γνωρίζοντας την η Ειρήνη Καραγιώργη. Μας ανατρίχιασε. Ηταν οι λέξεις που επέλεξε γιατί αυτές την εκφράζουν για την δική της ιστοσελίδα στην οποία γράφει τις σκέψεις της σαν μάνα που είναι, ανάμεσα σε πολλά άλλα, που είναι, στα 25 της μόλις χρόνια.

Παρατηρώντας την προσεκτικά, νοιώθεις την υποκριτική να υπάρχει στο αίμα της και πως για ένα τέτοιο άνθρωπο εχουν ειπωθεί λέξεις όπως το χαρισματικός. Για την Ειρήνη Καραγιώργη.

Η Ειρήνη μετρά ήδη στην πορεία της την ποιότητα και διαγράφει το μέλλον της προσεχτικά με μια γκάμα θεατρικών επιλογών όπως το Θέατρο Ένα « Η σιδηρά πρωθυπουργός/Brexit», Σατιρικό, Θέατρο « Ψηλά απ’ τη γέφυρα» σκηνοθεσία Στέλιου Καυκαρίδη, Σπούτνικ « Σε στενό Οικογενειακό Κύκλο» σκηνοθεσία Πάρη Ερωτοκρίτου, θέατρο Ένα « Το φάντασμα της όπερας» σε σκηνοθεσία Ανδρέα Χριστοδουλίδη, «Ένας τυχαίος βρικόλακας» σε σκηνοθεσία Μαρίνου Ανωγυριάτη, Σατιρικό Θέατρο. «Δωδέκατη νύχτα», Ουίλιαμ Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία Λέανδρου Ταλιώτη, “FAUST” σε σκηνοθεσία Στέφανου Δρουσιώτη, σε σκηνές πλήθους και παράλληλα με εξίσου σημαντικές τηλεοπτικές σειρές σε Ελλάδα και Κύπρο μεταξύ άλλων και « 8 λέξεις» , Αlpha Tv Cy, Skai Tv Gr ως «Ηλιάνα», «Το Τατουάζ» Alpha Tv Cy ως «Αλέκα», “Γαλάτεια” ως “Πηνελόπη”, “Ελένη η πόρνη” ΑΝΤ1, κ.α.

Η Ειρήνη είναι μια δυναμική περήφανη μονογονιός μητέρα, υπόδειγμα και παράδειγμα. Είναι μια αφοσιωμένη επαγγελματίας και μια υπέροχη γυναίκα.
Σίγουρα για εμάς μοναδική συνεργάτιδα.

Επίσης, τη συστήνουμε ανεπιφύλακτα, γιατί είναι και μία εξαιρετική δασκάλα για τα παιδάκια σας. Γιατί η ζωή είναι ένα θέατρο…!

Διαβάστε επίσης στην Cyprus Times …

Leave a Reply