Ο Χρίστος Σωτηρίου είναι ο γυμναστής που ετοιμάζει την Icon(α) των πρωταθλητών

Ο Χρίστος Σωτηρίου είναι ο γυμναστής που ετοιμάζει την Icon(α) των πρωταθλητών και είμαστε περήφανοι που παίζει στην δική μας ομάδα.

Εχει συζητηθεί με τα πιο θετικά σχόλια για τη διπλή θητεία του ως ο προσωπικός γυμναστής των παιχτών σε μια από τις μεγαλύτερες Ομάδες της Κύπρου, το ΑΠΟΕΛ, όταν ήδη είχαν γραφτεί στο Βιογραφικό του σημαντικά ονόματα όπως ΟΜΟΝΟΙΑ και Εθνική Παίδων Κύπρου.

Δουλεύοντας σκληρά, με στόχο την κορυφή για όσους αφήνονται στα χέρια του, έφτασε να τον εμπιστεύονται για να γυμνάζει Διεθνείς Ομάδες όπως η Changchun Yatai, να συμμετέχει και να λαμβάνει μέρος σε Εθνικά και Διεθνή Επαγγελματικά και Εξειδικευμένα Projects για τα οποία μόνο οι λίγοι επιλέγονται και ο Χρίστος Σωτηρίου είναι ένας από αυτούς.

Σήμερα, ο Χρίστος, συνεχίζει να αναλαμβάνει την Επαγγελματική γυμναστική προπόνηση για τη φυσική αγηωγή και κατάσταση παιχτών ποδοσφαιρικών ομάδων, και ιδιωτικά επιλέγεται από γονείς που εμπιστεύονται στα χέρια του το Αθλητικό-Επαγγελματικό μέλλον των παιδιών τους προετοιμάζοντας τα, καθοδηγώντας τα και βοηθώντας στη διαχείριση των δικών τους συμμετοχών εντός και εκτός Κύπρου.

Στο σήμερα, λοιπόν, που όλοι ξέρουμε πόσο καθοριστική είναι η Icon(α) μας, είναι σημαντικό που αφήνουμε την αξία μας και των παιδιών μας να δουλεύονται από επαγγελματίες που έχουν ξεχωρίσει με την πορεία, την πείρα και την εμπειρία τους για να συνεχίσουν να ανοίγουν τους δρόμους μπροστά με ευθύνη και υπεθυνότητα.

Leave a Reply