Οι περασμένες αγάπες… επιστρέφουν με μια εντυπωσιακή Icon(α) της Κύπριας Αντριανέλας Νικολάου!

Μαρινέλα, Καίτη Γκρέη, Λίτσα Διαμάντη είναι ονόματα που άφησαν μια μεγάλη εποχή που έχει σημαδέψει την μουσική αλλά και προσωπική ιστορία μιας χρυσής Ελληνικής δεκαετίας του 1960 και που μέχρι σήμερα προκαλούν συγκίνηση και δέος στο άκουσμα των τραγουδιών και της φωνής αυτών των ανθρώπων.
Την ίδια στιγμή, μοιραίες γυναίκες όπως η Rita Hayworth και η Marilyn Monroe, άφηναν την σφραγίδα τους στο Hollywood, ανήκοντας σε μία συγκεκριμένη κατηγορία στυλάτων και σικάτων Pin-Up Girls.

Σήμερα, μία γυναίκα που ζει ανάμεσα μας και νοιώθοντας έντονα την ανάγκη της “αποτοξίνωσης” του συστηματικού copy – paste, επαναστατεί και φέρνει πίσω την γυναίκα της ποιότητας μιας Μαίρη Λίντα και μιας Av Gardner σε ένα.
Αν την ρωτήσεις γιατί, θα σου απαντήσει αυθόρμητα κι ειλικρινά – Γιατί αυτό είναι θηλυκότητα που οφείλεις να σέβεσαι και αξίες που έχεις ευθύνη να κρατήσεις…

Η Ανδριανέλα Νικολάου, είναι η απάντηση στην λέξη αυθεντική ICON(α) που πρέπει να έχει η γυναίκα που δεν αντιγράφει. Η γυναίκα που έχει τη δική της προσωπικότητα και χαρακτήρα.

Έχοντας σπουδάσει παιδαγωγικές επιστήμες και έχοντας μια ποικίλου φάσματος τριβή, πείρα και εμπειρία χρόνων στο Ελληνικό τραγούδι, μπορεί σήμερα με σιγουριά να πει “Επιλέγω να Ερμηνεύω Μαίρη Λίντα γιατί σέβομαι εκείνη, εκείνους και τη γυναίκα του τότε και του σήμερα”

Η Ανδριανέλα, έχει το δικό της Blog στο οποίο μέσα κάποιος μπορεί να βρει την ιστορία της δεκαετίας των 40 – 70, με τη σημαντικότητα των ρόλων της γυναίκας στις καθοριστικές εκείνες εποχές μέχρι σήμερα, με άρθρα για την μουσική, τα τραγούδια, τις ταινίες που άφησαν ιστορία και τα ονόματα αυτών των γυναικών. Υπάρχουν συνεντεύξεις τους και φωτογραφικό υλικό της τότε εποχής και που είχαν μείνει για δεκαετίες κρυμμένα. Υπάρχουν όμως και οι συμβουλές της για το σήμερα, με συνεργάτες στυλίστες, μουσικούς, κριτικούς κινηματογράφου κ.α.

Την ίδια στιγμή, έχει τη δική της γραμμή φορεμάτων και ρούχων με το Brand PIN UP, ρούχα τα οποία σχεδιάζονται με βάση τις δεκαετίες 40-70, δημιουργούνται με βάση το χαρακτήρα και προσωπικότητα της κάθε κοπέλας και ράβονται ως αποκλειστικά κομμάτια για την κάθε μία και όχι με την κλασική παραγωγή “στολής”…

Εννοείται πως το Ελληνικό τραγούδι είναι αυτό για το οποίο η Ανδριανέλα υπάρχει και συνεχίζει να τραγουδά, έχοντας το δικό της πρόγραμμα το οποίο ετοιμάζεται για να παρουσιάσει στην Κύπρο και στο Λονδίνο και το οποίο περιλαμβάνει, φυσικά, τι άλλο παρά όλες τις μεγάλες Ελληνικές επιτυχίες της αγαπημένης της δεκαετίας.

Ανάμεσα στο καθημερινό γεμάτο και ιδιαίτερα δημιουργικό πρόγραμμα της, βρίσκει χρόνο για επιλεκτικές φωτογραφίσεις που περιλαμβάνουν τα ρoύχα της Brand PIN UP σε συνεργασία με άλλες εταιρείες για την προώθηση και προβολή των δικών τους προϊόντων.

Leave a Reply