Η Μαρία ‘Ελληνα δουλεύει για την… Icon(a) σας!

Ανήκει στην ομάδα της Icon και είμαστε περήφανοι που μας εμπιστεύτεται γιατί στα χέρια της έχει για να γυμνάζει καθημερινά τα μεγαλύτερα ονόματα και ωραιότερα σώματα της Λευκωσίας και όχι μόνο. Η Μαρία Ελληνα είναι από τη Λεμεσό και σπούδασε στην Ελλάδα, έχοντας κάνει πάθος τις σπουδές της και καθημερινότητα της την γυμναστική και την προσωπική εκγύμναση και υγεία.

Η Μαρία έχει δουλέψει στους καλύτερους, πιο πολυσυζητημένους και πιο μοντέρνους χώρους γυμναστικής. Mε μία τεράστια πείρα στο χώρο των Αθλητικών δράσεων, έχοντας σημαντικές συμμετοχές σε ένα τεράστιο φάσμα διοργανώσεων Εξειδικευμένων Αθλητικών Θεωρητικών και Πρακτικών Συνεδρίων εντός και εκτός Κύπρου για Personal Training και Personal Instructing σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία και Σλοβενία.

Εχοντας μία μοναδική προσωπικότητα και ακόμα πιο δυναμική προσέγγιση, κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος σε ένα χώρο που το να ξεχωρίζεις συνδυάζοντας μυαλό και ομορφιά είναι μοναδικό.

Οντας και μια νέα μαμμά, η Μαρία Ελληνα δείχνει το δρόμο και στις υπόλοιπες μαμάδες όχι μόνο για να μπορούν να καταφέρουν να κρατήσουν τις ισορροπίες στη ζωή τους με τη μητρότητα και τη γυμναστική αλλά και πως να το κάνουν, αγαπώντας το σώμα τους με τον πιο υγιή, αισθησιακό και όμορφο και θυληκό, τρόπο!

Γιατί όλοι εμείς, είμαστε εδώ, για την καλύτερη ICON(A) σας!

Δείτε επίσης στην Cyprus Times. 

Leave a Reply