Η Icon(α) της Νίνας Λοτσάρη ανήκει τώρα στην ICON Κύπρου

Ειναι η Ελληνίδα που με την παρουσία της καθηλώνει. Μαγεύει με την υπέροχη φωνή της και μαγνητίζει όλα τα βλέματα με την εντυπωσιακή ομορφιά της. Οταν στα 17 της χρόνια έκανε την ανατροπή τραγουδώντας το Αρχιπέλαγος, δεν υπήρξε στιγμή στο πέρασμα της πορείας της που δεν έχει αφήσει άφωνο το κοινό της ως μία αυθεντική Performer που γεννήθηκε για να είναι και να ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλούς για αυτό.

Η Νίνα Λοτσάρη ανήκει από σήμερα στην ομάδα Καλλιτεχνών της Icon Pr E-Partners και αντιπροσωπεύεται από εμάς για την προβολή της με μια συνεργασία ΠΡΟΚΛΗΣΗ.

Η Νίνα Λοτσάρη έχει συμμετέχει στις μεγαλύτερες Μουσικές Σκηνές του Εξωτερικού και έχει Πρωταγωνιστεί στις πιο σημαντικές Παραγωγές Musicals τα οποία έχουν γραφτεί αφήνοντας πίσω τους μια ιστορία. Κάθε της εμφάνιση έχει συζητηθεί και κάθε κριτική έχει καταγραφεί ως άριστη.

Μια γυναίκα δυναμική, αισθησιακή, με ποιότητα και γνώσεις, μπαίνει στον αέρα των καιρών παραμένοντας αυθεντική, με προσωπικότητα και χαρακτήρα, με τελευταία της εμφάνιση τον Μάϊο όταν προσκλήθηκε να εμφανιστεί ως η κριτής Music Idol στην Ελληνική Παραγωγή My Style Rocks με την Ελενα Χριστοπούλου, τον Λάκη Γαβαλά και τον Στέλιο Κουδουνάρη σε ένα πολύ ωραίο κλείσιμο του Gala Show της εκπομπής.

Η ICON PR E-Partners, εξειδικευμένη στο χώρο των Media, και έχοντας ένα δυνατό πλάνο για τη συνεργασία της τόσο με την κα Λοτσάρη όσο και με άλλους καλλιτέχνες, είναι δυναμικά στο χώρο και προχωρά ακόμα πιο δυναμικά και για τον επόμενο χρόνο, δίπλα σας.

Leave a Reply